Minden fontos tudnivaló a H tarifáról

Minden fontos tudnivaló a h tarifáról

A H tarifa egy kiváló lehetőség a lakosság számára, hogy kedvező áron juthasson hozzá az áramszolgáltatáshoz, különös tekintettel a fűtési és hűtési igényekre. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a H tarifát, annak előnyeit és igénylésének módját.

A H tarifa egy olyan áramszolgáltatási lehetőség, melyet kifejezetten a hőszivattyúk és megújuló energiával működő fűtési rendszerek kedvezményes üzemeltetéséhez hoztak létre. Elérhetősége 2010 óta van, és kizárólagosan az egyetemes áramszolgáltatás keretében vehető igénybe.

Az H tarifa ideális megoldás a megújuló energiaforrásokkal működő rendszerekhez, különös tekintettel a fűtési igényekre. Az árak rendkívül kedvezőek, különösen október 15-től április 15-ig.

Az A1 tarifa ára 2523 kWh/év-ig 35,2 Ft/kWh kedvezményes áron elérhető, míg 2523 kWh/év felett 70,1 Ft/kWh.

Az igényléshez kérem lépjen velünk kapcsolatba. Az ügyindításhoz szükséges dokumentációkat teljes körűen elintézzük Önnek egészen a kivitelezésig. A bekötés regisztrált szakember által történik, és egy külön mérőt kell felszerelni.

 

A H tarifa nem csupán egy egyszerű áramszolgáltatási opció, hanem egy intelligens választás az energiagazdálkodás terén. Az állandóan növekvő energiaigény kielégítése mellett a H tarifa lehetőséget teremt arra, hogy tudatosan irányítsuk az áramfelhasználásunkat az alacsonyabb tarifaidőszakokba. Ezáltal a fűtési és hűtési rendszereink hatékonyabban működnek, minimalizálva az energiaköltségeinket.

Emellett a H tarifa választásával nemcsak a saját pénztárcánkhoz járulunk hozzá, hanem környezetünk védelméhez is. A fenntartható energiatermelés támogatása révén csökkentjük az ökológiai lábnyomunkat és hozzájárulunk a klímaváltozás elleni küzdelemhez.

Az H tarifa használata a technológia fejlődésével is lépést tart. Az intelligens otthonrendszerek és okosmérők segítségével könnyedén monitorozhatjuk és optimalizálhatjuk az energiafelhasználásunkat. Így a H tarifa nem csupán egy áramszolgáltatási opció, hanem egy modern, fenntartható életmód részévé válhat.

A H tarifa választása tehát nem csupán egy pénzügyi döntés, hanem egy hosszú távú befektetés a jövőnk és bolygónk fenntarthatóságába. Legyen részese az energiahatékonyságnak és élvezze a H tarifa által nyújtott számos előnyt mind a pénztárca, mind pedig a környezet szempontjából!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

About Us

Luckily friends do ashamed to do suppose. Tried meant mr smile so. Exquisite behaviour as to middleton perfectly. Chicken no wishing waiting am. Say concerns dwelling graceful.

Services

Most Recent Posts

Company Info

She wholly fat who window extent either formal. Removing welcomed.

Gyakori kérdések

Sajnos erre a kérdésre nem tudunk válaszolni, minden igény és eset teljesen más, ezért szükséges a helyszíni felmérés.

Teljes mértékben az Ön igényeitől és a kivitelezni kívánt szolgáltatástól függ.

Keresse fel szakértő kollégáinkat, akik tájékoztatást tudnak adni a  kivitelezés várható időtartamától.

Munkanapokon 8:00-15:00 között elérhető telefonos ügyfélszolgálatunk.

Az e-mailben történő megkeresésekre igyekszünk 1 napon belül válaszolni.

Kollégáink minden munkát úgy végeznek el, hogy azt teljes körűen kivitelezik.

Amennyiben előfordul bármilyen hiba az elvégzett munkával kapcsolatban a későbbiekben, azt kollégáink a lehető leghamarabb kijavítják.

A felmérést végző kolléga a helyszíni egyeztetés során ad egy árajánlatot, amelynek elfogadása esetén beadjuk a szükséges papírokat az MVM Démász felé.

Irodánk teljes körűen intézi a dokumentációt az  MVM Démász felé.

Bizonyos dokumentumok esetén szükséges az Ön közbenjárása, de ebben kollégáink segítenek.

Folyamatban van ennek a lehetőségnek a megteremtése.

Amennyiben ezzel kapcsolatban szeretne érdeklődni, kérem keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Minden szerelő kollégánk FAM engedéllyel és évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember.

Az általunk kiépített/fejlesztett rendszerek hosszú évekig szolgálják a leendő ügyfeleinket.

Nem kapott választ a kérdéseire?

Keresse szakértő kollégáinkat!

Telefonon

+36 68 999 690 (Hétfő-Péntek 8:00-15:00)

Levélben

kapcsolat@villanyszerelo-bekes.hu

Személyesen

5820 Mezőhegyes, Templom u. 3.